Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen les dades d'informació general de www.academia.cat


Titular: Fundació Privada de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears


CIF: G61421418


Tipus d'activitat: Entitat de caràcter científic i cultural, sense finalitat lucrativa, de duració indefinida que té per objectius:


  1. Impulsar la recerca en l'àmbit de les ciències de la salut.
  2. Impulsar la millora de la docència.
  3. Promoure la formació continuada dels professionals de la salut.
  4. Donar suport a totes les activitats científiques, culturals o d’altra mena que estiguin relacionades amb les ciències de la salut, bé directament o bé mitjançant les societats científiques que integren l’Acadèmia.

Adreça: Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona


Contacte: academia@academia.cat


Dades registrals: inscrita amb el número 1038 al Registre de Fundacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en data 28 de gener de 1997


Finalitat del web


Aquest web té com objectiu principal informar als socis de l’Acadèmia i facilitar el coneixement de les activitats que realitza i serveis que presta.


Condicions generals


Aquests condicions regulen l’accés i utilització del web. L’accés al lloc n’implica l’acceptació sense reserves.


Permisos


S’autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut del web només si és compatible amb els objectius del web si es realitza amb intenció exclusiva d’obtenir informació per ús personal i privat. Es prohibeix la utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució o comunicació pública sense el consentiment exprés del seu titular.


Continguts


Les pàgines poden ser visitades lliurement pels usuaris excepte aquelles que estiguin incloses en àrees tancades adreçades exclusivament als socis.


Tots els continguts d’aquest web queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual espanyola. L’accés a aquests continguts no transfereix cap dret sobre els mateixos.


El contingut i la informació proporcionada a www.academia.cat és merament informatiu i divulgatiu, en cap cas substitueix la relació que pugui existir entre un pacient o visitant del lloc web i el seu metge.


L’Acadèmia es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer sense que hi hagi obligació d’avisar als usuaris.


L’entitat revisa i actualitza periòdicament la informació continguda però no pot garantir que la informació sigui veraç, actualitzada o no errònia. En conseqüència no es responsabilitza pels danys ocasionats per decisions preses en base a la informació i continguts web.


Enllaços a altres webs


La pàgina web pot contenir enllaços hipertextuals (links) a altres pàgines web gestionades por tercers. L’objectiu d’aquests enllaços és informar als usuaris d’altres fonts d’informació existents a la xarxa que puguin ser d’interès.


El titular no assumeix cap responsabilitat pel que fa a la informació continguda a pàgines web de tercers a què es pugui accedir a través d’enllaços des del web www.academia.cat


La presència d’aquests enllaços té una finalitat merament informativa i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí.


Publicitat i finançament


El contingut del web està subjecte a la normativa vigent espanyola.


El lloc web www.academia.cat no conté publicitat d’empreses o organitzacions alienes, ni rep finançament per aquest concepte.


En algun cas puntual com en l’organització d’algun congrés, es pot comptar amb el suport d'alguna casa comercial, fet que queda identificat en la web del congrés sota l’epígraf de 'col·laboradors'.


El finançament del lloc web és a càrrec exclusiu de la Fundació Privada de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balear.


Autoria:

Propietat intel·lectual del web


Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut general d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de l’Acadèmia (la Fundació Privada Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears) o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts a la Fundació i a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.


L'autoria dels continguts de caràcter científic està degudament identificada en cada un dels apartats (publicacions científiques, presentacions, recomanacions, entre d’altres).


Els autors del articles publicats als Annals de Medicina són professionals de la Salut i el contingut ha estat revisat pel director i el secretari de la revista.


Els arxius publicats a la secció de sessions online corresponen a les presentacions que els ponents han fet a les activitats formatives organitzades i avalades per les Societats Científiques que integren l'Acadèmia. Els autors han cedit els continguts amb finalitat exclusivament formativa dels professionals de la salut.


Actualització:


El contingut del web s’actualitza periòdicament. En el cas de les informacions relatives a activitats formatives ho fa diàriament (excepte festius: diumenges, nadal, pasqua, agost).


Tractament de dades de caràcter personal


En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, l'informem sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal.


La Fundació i Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears gestiona el fitxer de dades personals a fi i efecte de facilitar informació periòdica i puntual sobre les activitats i els serveis que organitza o promou.


En cas de considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Estatal de Protecció de Dades. Es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades a través de l'e-mail protecciodedades@academia.cat


L’Acadèmia només tracta les dades que resultin adequades, pertinents i no excessives per al compliment de la finalitat d’atendre-les correctament


Les dades personals es conservaran durant 5 anys.


L’Acadèmia realitza el seguiment i l’anàlisi estadístic del tràfic de visites al website amb l’objectiu de millorar i optimitzar l’estructura i continguts oferts. La informació estadística obtinguda és totalment anònima i en cap cas pot associar-se ni permetre la identificació d’un usuari concret.


Els titulars de les dades podran revocar, en qualsevol moment i sense efectes retroactius, el consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a academia@academia.cat o bé mitjançant un escrit dirigit a Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona, acompanyant sempre una fotocòpia del seu D.N.I.


L’Acadèmia manté els nivells de seguretat de protecció de dades i ha establert els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, accés no autoritzat i robatori, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.POLÍTICA DE GALETES (COOKIES)


FUNDACIÓ PRIVADA DE L’ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I DE BALEARS, informa els seus usuaris de la utilització de les següents galetes:


Informació bàsica


FUNDACIÓ PRIVADA DE L’ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I DE BALEARS utilitza galetes de tercers per analitzar els seus hàbits de navegació al nostre web i així, millorar-ne el servei. Pot obtenir més informació i configurar les seves preferències a continuació.


Actual estat de consentiment:

   Modificar consentiment


INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE POLÍTICA DE GALETES


Què són les galetes


Una galeta és un fitxer que es descarrega a l'equip terminal de l'usuari, quan aquest accedeix a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip per tal que, en funció del tipus de navegació, es pugui oferir un millor servei a través de la pàgina web.


Entitat que gestiona les galetes


Galetes de tercers, que són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.


Finalitat


Aquesta pàgina web només utilitza galetes analítiques, que són aquelles que permeten al responsable de les esmentades galetes, efectuar el seguiment i anàlisis del comportament que efectuen els usuaris en la pàgina web i crear perfils de navegació dels usuaris.

Les finalitats són:


  1. Permetre la identificació anònima dels usuaris a través de la galeta (identifica navegadors i dispositius, no persones) i, per tant comptabilitzar el nombre de visites que es realitzen a la pàgina web.
  2. Identificar de forma anònima els continguts més visitats i per tant més atractius pels usuaris.
  3. Saber si l'usuari que està accedint és nou o repeteix visita.

Important: Llevat que l'usuari decideixi registrar-se en un servei de l’entitat, la galeta mai anirà associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-lo. Això implica que la funció d'anonimització de l'adreça IP del visitant està activada.Vigència de les galetes


Nom de la galetaDurada predeterminadaFunció
--- PROPIES ---
cookieconsent_status_{{ID}}30 dies a partir de la configuració o actualitzacióEs fa servir per emmagatzemar l'opció de consentiment escollida per l'usuari
--- GOOGLE ---
__utmaDos anys a partir de l'actualització o modificacióEs fa servir per diferenciar entre usuaris i sessions
__utmt10 minutsEs fa servir per limitar el nombre de sol·licituds
__utmb30 minuts a partir de la configuració o actualitzacióEs fa servir per determinar noves visites o sessions
__utmz6 messos a partir de la configuració o actualitzacióEmmagatzema l'origen del tràfic o campanya que indica com ha arribat l'usuari a la pàgina


Gestió de les galetes


La gestió de les galetes que s’utilitzen en aquesta pàgina web són gestionades per un tercer, en aquest cas, Google Analytics. La funció d'anonimització de l'adreça IP de l'usuari està activada.


Pot obtenir més informació sobre com funcionen les galetes analítiques de Google clicant AQUÍ, així com revisar la seva Política de Privacitat clicant AQUÍ


Permetre, Bloquejar o Eliminar les galetes


Qualsevol usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat.


Pot obtenir més informació sobre com eliminar o bloquejar les galetes del seu navegador a:


- Gestionar galetes a Chrome

- Gestionar galetes a Firefox

- Gestionar galetes a Edge

- Per a altres navegadors consulti l'apartat d'ajuda d'aquests


La no acceptació expressa de l'ús de les galetes a través de la finestra d'alerta que apareix a l'entrar a la pàgina implica la no utilització d'aquestes. La desactivació de les galetes donarà lloc al fet que es deixarà de monitorar la visita a la web.


Per qualsevol dubte sobre la nostra política de cookies es pot posar en contacte amb nostres a través del següent correu electrònic academia@academia.cat


En relació amb els drets dels usuaris, l’entitat es remet de forma expressa a la regulació prevista a la política de privacitat.


[ Text revisat 17-02-2021 ]