Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Notícies

Reconeixement especial a l'Acadèmia
Publicada el 18/10/2018

img

Ens plau comunicar-los que el jurat dels Premis Pompeu Fabra de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha decidit atorgar per unanimitat un reconeixement especial a l’Acadèmia per la seva implicació en la defensa de la llengua catalana i en la promoció del seu ús en l’àmbit de la salut.

Gràcies a tota aquesta dedicació i compromís s’ha aconseguit la inclusió de la nostra Fundació en el Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana de la Generalitat de Catalunya. Cens que agrupa entitats privades que duen a terme activitats, dins del seu àmbit d'actuació, que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l'ús entre la població.

En aquesta línia el jurat dels Premis Pompeu Fabra de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha decidit atorgar per unanimitat un reconeixement especial a l’Acadèmia i a totes les entitats que formen part del Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana.

Enhorabona a tots els socis per aquests reconeixements per partida doble!
img