Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Notícies

Certificació d’hores formatives no acreditades
Publicada el 25/10/2016

img

Un cop finalitzada la prova pilot del projecte de registre d’hores d’assistència a les activitats formatives a la seu de Can Caralleu, realitzada durant el curs 2015-2016, i després de revisar les consultes i els dubtes que ens van fer arribar els socis participants, podem concloure que el sistema funciona d’acord amb els paràmetres establerts.

Així doncs,  aquest curs 2016-2017 queda consolidat com a mètode de registre de les hores d’assistència a les activitats formatives que es realitzin a Can Caralleu, i a les activitats que, mitjançant els serveis de l’Acadèmia, s’organitzin en altres espais.

Aquest procediment elimina la necessitat de registrar-se manualment, mitjançant signatures a l’entrada, per al control d’assistències.

Recordeu passar el carnet pel lector abans d’entrar a la sala !

En cas que el sistema no reconegui la targeta (senyal vermell al lector), passeu si us plau, per recepció perquè comprovin que està activada.

Al final de cada curs, podreu consultar i descarregar el certificat d’hores formatives dintre de l’àrea privada de soci a l’apartat de vida acadèmica.

Informació addicional.-


Els paràmetres d’assignació d’hores són:

  1. Que s’utilitzi el carnet de soci o l’identificador d’inscrit, presentant-lo a la pantalla del  lector de l’entrada de la sala on es fa l’activitat.
  2. Què el lector respongui amb el color verd.
  3. Si el lector respon en color vermell, cal adreçar-se a al personal de Recepció o Secretaria que ho solucionaran en el mateix moment
  4. Què l’hora d’entrada permeti com a mínim el compliment del 50% del temps previst en programa de l’activitat formativa (segons indicacions del responsable docent de l’Acadèmia)
  5. Marcatge anticipat com a màxim 30 minuts abans de l’inici de l’activitat
  6. Cal sortir de la sala i tornar a marcar abans d’entrar si estem assistint a una altra activitat consecutiva a la mateixa sala.

 

 

 img