Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


2 METGES/METGESSES ADJUTS SERVEI D’URGÈNCIES, HOSPITAL GENERAL DEL PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA)
Publicació: 05/02/2018
Referència: 5133
Descripció:

L’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu precisa incorporat 2 METGES/SSES per al servei d’Urgències i Emergències. Requisits: Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia. Es valorarà: Experiència en servei d’urgències, especialitat de medicina interna o medicina familiar i comunitària. Màster d’urgències. S’ofereix: 2 places al 100%, amb contractació indefinida. Integració dintre d’equip assistencial d’urgències amb desenvolupament d’una nova estructura de funcionament i potenciació de la formació continuada de la plantilla d’urgències. Incorporació immediata •Condicions laborals en base aI Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut. Les persones interessades han d’enviar CV al següent emal: xavier.martret@pssjd.org. Contacte: Dr Xavier Martret, tel 677 222.536.