Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Oferta Responsable documentalista clinic
Publicació: 19/11/2018
Referència: 6338
Descripció:

Responsable documentalista clínic, plaça adscrita a l'àrea de qualitat del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària.

REQUISITS: Títol de Llicenciat/ Grau en ciències de la salut o equivalent. Formació en codificació de dades clíniques. Es valorarà experiència mínima d’un any en indexació i codificació de dades clíniques.

 FUNCIONS PRINCIPALS:

Estructurar i gestionar el CMBD, així com l’explotació, anàlisi i seguiment. Gestionar i coordinar els continguts i la codificació dels informes d’alta. Creació de catàlegs clínico -assistencials de diagnòstics amb la classificació i normativa vigent. Liderar i fer el seguiment del procés de transformació digital de la història clínica. Desenvolupar sistemes per a la recuperació i anàlisi d’informació clínica per a usos assistencials, per a la recerca o per altres finalitats. Realitzar les tasques pròpies dels processos d’organització, custodia i descripció de la documentació clínica en qualsevol tipus de suport.

LA NOSTRA OFERTA:

Contracte d'interinitat. Jornada completa de 40 h/setmana. Formació continuada. Retribució segons graella aprovada pel Consell Directiu del SAAS.

Totes les persones interessades podeu fer arribar el vostre currículum vitae actualitzat a l’adreça recursoshumans@saas.ad de l’Àrea de Persones.