Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Oferta de treball: Infermera recerca Tabac
Publicació: 08/01/2018
Referència: 5016
Descripció:

OFERTA DE FEINA (infermera de recerca - tabac)
 
Categoria: Diplomatura o Grau en Infermeria
Lloc de treball: Unitat del Control del Tabac.
Institut Català d’Oncologia (L’Hospitalet de Llobregat)
Horari: Jornada completa amb horari partit, de 37,5 h/setmana
Remuneració: Segons taules salarials ICO (i conveni SISCAT)
Incorporació: Immediata
 
Cerquem un/a diplomat o grau en infermeria, amb formació bàsica en tabaquisme, preferiblement amb formació postgraduada en metodologia de recerca o salut pública, per cobrir una intensificació (durant 12 mesos). Es valorarà positivament els coneixements en: anglès (nivell mig/alt) i el maneig de bases de dades (Excel, SPSS, etc).
 
La feina es desenvolupa en l’equip de la Unitat de Control de Tabaquisme (UCT) i implica treballar a l’Institut Català d’Oncologia (ICO, seu Hospitalet) i desplaçar-se a altres hospitals de la zona metropolitana de Barcelona.
 
Les seves tasques inclouran:
-          Proporcionar atenció d’infermeria per deixar de fumar a la unitat especialitzada de tabaquisme i a les unitats d’hospitalització de l’ICO-Hospitalet).
-          Col·laborar en activitats formatives a través de sessions teoricopràctiques en intervenció breu en tabaquisme els clínics generalistes (metges, infermeres i altres professionals).
-          Monitoritzar el reclutament de pacients en els estudis en marxa de la UCT.
-          Col·laborar en  l’avaluació dels estudis de la UCT (mitjançant la realització d’entrevistes, determinació de mostres biològiques o ambientals, etc).
 
 
Més informació sobre la Unitat de Control del Tabac: www.icoprevencio.cat/uct
Més informació sobre l’ICO: www.ico.gencat.cat
 
Les persones interessades han d’enviar un missatge a l’atenció del Dra. Cristina Martínez al correu: afeliu@iconcologia.net , incloent en l’assumpte del missatge la referència [OFERTA TREBALL: INTENSIFICACIÓ] i el nom de la persona sol·licitant. En el cos del missatge un paràgraf sobre la seva situació laboral actual i motivació per ocupar el lloc de treball, i com a adjunt un CV actualitzat (PDF amb extensió màxima de 2 pàgines).
 
Data màxima de recepció de CVs: 20 de gener de 2018