Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


CONVOCATÒRIA INTERNA/EXTERNA PER A LA COBERTURA DE 1 LLOC DE TREBALL DE METGE/SSA ADJUNT/A DOCUMENTALISTA
Publicació: 26/07/2019
Referència: 8234
Descripció:

CONVOCATÒRIA INTERNA/EXTERNA PER A LA COBERTURA DE 1 LLOC DE TREBALL DE METGE/SSA ADJUNT/A DOCUMENTALISTA REF.: BET/3719

LLOC DE TREBALL

Les principals funcions del lloc són:

• Gestionar la informació clínica d’acord amb els procediments vigents.

• Codificar les dades clíniques dels informes d’alta amb CIM-10-MC/SCP.

• Validar, explotar i analitzar les dades del CMBD (conjunt mínim bàsic de dades).

• Coordinar-se amb els diferents serveis i àmbits de l’organització per a la millora de la informació clínica.

• Vetllar per a l’acompliment de la legislació en protecció de dades.

• Participar en el grup de treball de Desenvolupament d’IA (intel•ligència artificial) en dades (Big Data).

• Participar activament en la comissió de la Història Clínica.

Informació d’interès Possibilitat de promoció dins l’organització. Possibilitat de realitzar activitats de formació continuada. Servei/Centre Servei de Documentació Clínica del Consorci Sanitari Integral. Grup/Categoria Professional Enquadrament en el grup professional 1 AS-TGS Facultatiu/iva. Jornada/Horari 1688 hores/anuals. De dilluns a divendres en torn matí. Contracte i retribució Contracte temporal fins a resolució de la convocatòria i retribució segons conveni SISCAT.

REQUISITS Titulació i experiència Llicenciatura o Grau universitari en Medicina i Cirurgia Nivell C de català. Preferentment, experiència mínima de tres anys en un servei de documentació clínica, en l’entorn d’indexació, codificació i gestió de dades. Competències Orientació a l’assoliment; orientació al client; treball en equip; comprensió interpersonal; adquisició, utilització i transmissió de coneixements. ES VALORARÀ Màster en Documentació Mèdica.  Currículum acadèmic i professional.  Formació tècnica relacionada amb el lloc de treball: FORMACIÓ EN CIM 10-MC/SPC.  Coneixement i experiència com a docent dins de l’àmbit de la codificació.  Anglès llegit i escrit.  Coneixement de programes d’ajuda a la codificació.  Coneixements d’ofimàtica a nivell d’usuari i del programa propi del centre: SAP, MSOffice.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES Les persones interessades poden enviar el currículum al correu electrònic seleccio@sanitatintegral.org fins al 30 de setembre, indicant en l’assumpte la referència BET/3719 i el mitjà on s’ha vist l’anunci.