Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


1 METGE/METGESSA ADJUNT/A SERVEI DE MEDICINA INTERNA I URGÈNCIES, HOSPITAL GENERAL DEL PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCE
Publicació: 13/05/2019
Referència: 7602
Descripció:

1 METGE/METGESSA ADJUNT/A SERVEI DE MEDICINA INTERNA I URGÈNCIES, HOSPITAL GENERAL DEL PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA) Es necessiten incorporar 1 metge/gessa al Servei de Medicina Interna i Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu per a cobertura de baixa maternal, per un període de 7 mesos. S’ofereix integració en equip amb desenvolupament de funcions pròpies del Servei, combinant activitat de planta d’hospitalització convencional, atenció continuada i guàrdies de 12 hores laborables i festius. Horari de 8 a 1540 hores. 1 plaça: • 1 plaça amb contractació al 100% de jornada i duració de 7 mesos, amb incorporació immediata. • Possibilitat de continuïtat posterior amb contractació per cobertura de guàrdies. Requisits: Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia i Especialitat de Medicina Interna, preferentment via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valorarà: Experiència en l’especialitat de Medicina Interna, Urgències i maneig de pacient crític. Incorporació immediata •Condicions laborals en base aI Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut. Les persones interessades han d’enviar CV al següent emal: x.martret@pssjd.org. Contacte: Dr Xavier Martret, tel 677.222.536.