Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


ESPECIALISTA EN PSIQUIATRIA AL CONSORCI SANITARI DE TERRASSA
Publicació: 14/05/2020
Referència: 10428
Descripció:

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) necessita cobrir diverses places d'especialista en psiquiatria d'adults per incorporar-se en equips de treball i programes de salut mental i addiccions (CSMA i CAS).

 

S'ofereix un contracte a jornada completa segons les condicions del conveni SISCAT.

 

S’ofereix la possibilitat d’incorporar-se a l’equip de guàrdies de psiquiatria del CST, als diversos grups d’investigació del CST i la participació en tasques docents i universitàries de pregrau i postgrau.

 

S’ofereix flexibilitat horària i conciliació de la vida laboral i familiar en un bon ambient de treball.

 

Es valorarà l'experiència en psiquiatria comunitària, en el tractament de trastorns mentals greus, incloent les addiccions, la inquietud per la formació continuada, l'experiència docent i investigadora, l'habilitat, l'experiència i les competències en el treball en equip multidisciplinari, la capacitat de coordinació amb altres dispositius sanitaris i no sanitaris, una actitud empàtica amb les persones ateses i les seves famílies, i una mirada ètica de l'activitat laboral. En funció d'aquesta valoració, i del perfil i interessos de les candidatures, es poden adaptar les funcions i responsabilitats encomanades.

 

Les persones interessades han d’enviar el seu CV a mfite@cst.cat i vvalles@cst.cat