Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Infermer/a
Publicació: 11/10/2016
Referència: 3586
Descripció:

En dependència de la Direcció d’Infermeria, la persona seleccionada tindrà com a missió proporcionar cures d’Infermeria aplicant els coneixements i tècniques específiques de la seva disciplina basant-se en el coneixement científic i tecnològic per a garantir una atenció de qualitat al pacient i al familiar. Prevenir, promocionar i educar en salut formant part de l’equip multidisciplinar, sent capaç de donar respostes de forma integral a les necessitats que presenten els pacients, aconseguint la màxima autonomia.

 

Requerim:

 

Diplomatura o Grau en Infermeria Experiència professional en l’àrea de diabetis Es valorarà formació especialitzada Informàtica a nivell usuari Català i castellà Valorable anglès

 

Oferim:

 

Incorporació en l’àrea de Consultes Externes de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa Jornada parcial del 60% en horari lliscant Contracte indefinit Incorporació: Novembre Lloc de treball: Terrassa (Barcelona)

 

Les persones interessades poden enviar el seu currículum, indicant la referència corresponent a l’adreça electrònica seleccio@mutuaterrassa.es abans del 17 d’octubre.