Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Assumpte: Metge Adjunt pel servei CARDIOLOGIA_Jornada Completa
Publicació: 16/03/2017
Referència: 3995
Descripció:

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva que gestiona l’Hospital Comarcal de Calella i l’Hospital Comarcal de Blanes selecciona un Metge Adjunt pel seu servei de CARDIOLOGIA.

 Les funcions principals serien: 

•Realització de CCEE de cardiologia

•Realització d’exploracions cardiològiques, integrades en un gabinet de cardiologia (ecocardiograma, Holter, ergometria, Ecos d’esforç i transesofàgics.) •Suport amb presència física a plantes d’hospitalització d’aguts.

•Suport a primària

•No es realitzen guàrdies

 

Es requereix títol d’especialista via MIR o homologació vigent especialitat a l’estat espanyol. S’ofereix un contracte laboral estable a jornada completa amb incorporació immediata o a acordar amb el candidat/a. El lloc de treball serà principalment a l’Hospital de Calella amb un dia a l’Hospital de Blanes.  L’horari és de matins amb alguna tarda. 

Interessats/des enviar currículum a: rrhhd@salutms.cat Telèfon contacte: 93.769.02.01 Extensió 2179 (Laura Clotas) Horari de contacte: 8h a 16:00h

La Corporació reserva places per les persones que superen el tant per cent de minusvalia exigit per la llei LISMI, prioritzant-los amb igualtat de condicions en el procés de selecció.