Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


LLoc de treball: 1 Farmacèutic/A o Químic/a Especialista en Radiofarmàcia
Publicació: 25/05/2020
Referència: 10445
Descripció:

El CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ,

OFERTA:

 

LLOC DE TREBALL:

1 FARMACÈUTIC/A o QUÍMIC/A ESPECIALISTA EN RADIOFARMÀCIA

(Grup professional 1.2: Personal assistencial titulat de grau superior (AS-TGS))

 

REQUISITS:

Títol de llicenciatura / grau en farmàcia o ciències químiques.

Titulació d’especialista: Farmacèutic/a especialista en radiofarmàcia o químic/a especialista en Radiofarmàcia (acreditar en el moment de la incorporació).

 

ES VALORARÀ:

Currículum Vitae

Títol de supervisió d’instal·lacions radioactives.

Formació continuada en els aspectes farmacèutics, químics, bioquímics, biològics i físic dels radio fàrmacs.

Experiència professional en radiofarmàcia.

Experiència en investigació i docència.

Capacitat de treball en equips multidisciplinars, de comunicació i d’empatia vers als usuaris i familiars.

 

S’OFEREIX:

Incorporació immediata a l’UDIAT Centre Diagnòstic del Consorci Corporació Sanitària del Parc Taulí, entitat amb hospital universitari. Institució amb una amplia experiència docent, en recerca i formació continuada especialitzada.

 

La persona candidata designada, es vincularà mitjançant un contracte d’interinatge per vacant o transitòriament altres modalitats que en dret sigui possible, sense que aquest/a perdi la condició d’interí i sempre pel temps imprescindible fins a la convocatòria reglamentaria de la plaça amb caràcter definitiu. Les condicions laborals, son les establertes en el II Conveni SISCAT, amb jornada completa.

 

PROCES DE SELECCIÓ:

Les condicions generals d’aquesta convocatòria es regiran pel que recull al present anunci i en el seu defecte per les bases tipus de convocatòria per ocupació de places vigents que es pot consultar en la pàgina web de l'entitat www.tauli.cat

 

En compliment de la LISMI, el Consorci, contemplarà la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat  igual o superior al 33%, sempre que siguin idònies pel desenvolupament de les funcions a cobrir.

 

INFORMACIÓ, INSCRIPCIÓ, DOCUMENTACIÓ I TERMINI:

Les persones interessades podran fer la seva inscripció a l’enllaç següent https://bit.ly/2zcxkQd on caldrà adjuntar el currículum en format PDF i adjuntar com a documents addicionals, els requisits de la convocatòria. Per a consultes en relació aquesta convocatòria us podeu adreçar a seleccio@tauli.cat , indicant el número de referència d’aquest anunci.

 

Data de termini: 15 de juny de 2020