Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


NEONATÒLEG- HOSPITAL JOAN XXIII
Publicació: 02/02/2020
Referència: 10016
Descripció:

La Unitat Neonatal de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII precisa incorporar facultatiu especialista en Pediatria a l'àrea de Neonatologia de forma immediata.

S’ofereix: contracte d’ interinitat de l’ICS a jornada completa (40 setmanals) + atenció continuada (guàrdies) a la UCI mixta (UCIN+UCIP).

Característiques:

-Unitat Neonatal de nivell IIIB (segons estàndards de la SeNeo), referència a la província de Tarragona. Atenem tota la patologia neonatal excepte ECMO i cardiocirurgia. Capacitat: 8 llocs d’Unitat de Cures Intensives Neonatals, 10 llocs d’Unitat de Cures Intermèdies i 15 llocs de Cures Mínimes (ingrés conjunt amb la mare) a Maternitat.

-Atenció continuada (guàrdies) a la UCI mixta integrada per la Unitat Neonatal prèviament descrita i la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (unitat de nivell II, referència a la província, amb capacitat de 6 llits), resta àrea neonatal i hospitalització de pediatria. L’equip de guàrdia està format per un facultatiu especialista en Pediatria i un resident de Pediatria.

Els interessats es poden posar en contacte i enviar el seu currículum a l’adreça electrònica: malbujar.hj23.ics@gencat.cat