Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Contracte laboral per a metge/ssa pneumòleg/a per al Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar (Barcelona).
Publicació: 21/10/2019
Referència: 9051
Descripció:

OFERTA DE FEINA

S'ofereix un contracte laboral per a un metge pneumòleg en el marc del Programa de Intensificacions de l'activitat investigadora en el Sistema Nacional de Salut (Acció Estratègica en Salut 2019) atorgat per l'Institut de Salut Carlos III (Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats). La jornada laboral serà de 20 hores / setmana amb la possibilitat d'incrementar l'horari i el salari amb guàrdies de Pneumologia al nostre Servei. Aquest contracte tindrà una durada de 24 mesos, a partir l'ú de gener 2020.

 Les activitats es desenvoluparan fonamentalment a l'hospital de dia i en els dispensaris de malalties cròniques, bronquiectàsis i MPOC principalment, del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar (Barcelona). També es contempla que el personal contractat es vinculi a les activitats d'investigació relacionades en marxa dins del grup.

 Els interessats en aquesta oferta d'ocupació hauran de contactar a la Dra. Esther Barreiro a través de correu electrònic: ebarreiro@imim.es.