Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Especialistes en Psiquiatria Infantil
Publicació: 10/01/2017
Referència: 3809
Descripció:

El CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ pel seu Centre de Salut Mental Parc Taulí. Àrea de Salut Mental Infantojuvenil pel desenvolupament de programes d’atenció ambulatòria i comunitària.


OFERTA:
LLOC DE TREBALL TEMPORAL A JORNADA COMPLETA O PARCIAL:
- 2 FACULTATIUS ESPECIALISTES EN PSIQUIATRIA INFANTIL (GRUP PROFESSIONAL 1, PERSONAL ASSISTENCIAL TITULAT DE GRAU SUPERIOR)


REQUISITS:
- Llicenciat/a o titulació reglada en medicina i cirurgia.
- Titulació especialista en psiquiatria.


ES VALORARÀ:
- Currículum Vitae.
- Experiència clínica en salut mental infantil i juvenil.
- Experiència clínica en salut mental comunitària.
- Experiència docent i en investigació clínica en salut mental d’infantil.
- Capacitats de treball en equips interdisciplinaris, de comunicació i empatia.
- Capacitat per a la col·laboració i coordinació amb els diferents dispositius de l’entorn de Salut Mental (urgències, hospitalització i ambulatori, recursos comunitaris de salut, educatius i socials).


DOCUMENTACIÓ I TERMINI DE PRESENTACIÓ:
Els/les interessats/des podran complimentar la seva participació i el seu CV, en format PDF a l’adreça: http://www.tauli.cat/tauli/curriculum fins al proper dia 16 de gener de 2017, indicant la referència: 16_29_PISM


S’OFEREIX:

Les condicions laborals establertes en el I Conveni de la Sanitat Concertada Catalana, jornada completa o parcial (79%) i contracte indefinit no fix. Sabadell, 27 de desembre de 2016 Referència: 16_29_PISM En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades seran incorporades al fitxer de Recursos Humans de l’Entitat, amb l’únic fi de ser utilitzades en el present procés de selecció. En qualsevol moment podreu exercir els drets que us reconeix la mateixa llei, d’accés rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant una comunicació escrita i signada adjuntant fotocopia del DNI o document equivalent dirigit al consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Parc Taulí, núm. 1 de Sabadell.

 

LLOC DE TREBALL TEMPORAL:
- 1 PSIQUIATRA D’INFANTIL a jornada completa
- 1 PSIQUIATRA D’ INFANTIL a 30 h/ setmana