Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/ESSA PEDIATRE/A. Ref.: BET/2920
Publicació: 09/06/2020
Referència: 10517
Descripció:

-Centre: CAP Torrassa . Consorci Sanitari Integral.

- Procés: Atenció Primària. Pediatria.

- Nombre de vacants: 1

- Jornada/Torn/ Horari : Completa/Lliscant/ Dl i dc de 13:00 a 20:00h, dm i dj de 8:00 a 15:30h, dv alterns de 8:00 a 15:30h/13:00 a 20:00h. 1 dl al mes de 8:00 a 20:00h.

- Contracte: Temporal amb motiu d’una baixa maternal.

Requisits del lloc de treball

  • Titulació Grau Universitari de Medicina o equivalent en anteriors sistemes educatius. Especialitat mèdica en Pediatria, via MIR.
  • Experiència Preferentment, experiència mínima d’un any com a Metge/essa Pediatre/a en l'àmbit de l'Atenció Primària.
  • Idiomes Nivell C de català. Els ocupants del lloc que no compleixin aquest requisit, hauran de comprometre’s a assolir el nivell requerit en el perfil.
  • Competències Orientació a l’assoliment, orientació al client, treball en equip, comprensió interpersonal i adquisició, utilització i transmissió de coneixements. Procediment de selecció Valoració del currículum i entrevista per competències per determinar la idoneïtat de la persona aspirant així com per valorar l’experiència en tasques pròpies del lloc de treball i l’adaptació del seu perfil formatiu i professional al lloc de treball.

Sol·licituds Les persones interessades hauran de presentar un currículum vitae a la següent adreça de correu electrònic: seleccio@sanitatintegral.org, indicant a l’assumpte la referència: BET/2920 i per quin mitjà s’ha conegut aquesta convocatòria temporal.