Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Pneumoleg/a Hospital d'Andorra de Nostra Sra. de Meritxell
Publicació: 06/02/2017
Referència: 3892
Descripció:

Benvolguts companys,

 Interessa metge/ssa especialista en pneumologia (titulació homologada i compulsada per la Haya), per a fer una substitució de maig a octubre (inclosos els 2 mesos), que pot ampliar-se a novembre (baixa maternal).

 La substitució és com a metge lliberal (autònom), amb convenció amb la caixa andorrana de seguretat social. A Andorra existeix la figura de metge lliberal a la sanitat pública.

 La substitució implicaria treballar a l'Hospital d'Andorra de Nostra Sra. de Meritxell i a la consulta particular, de dilluns a divendres (En principi de 8h a 17h). Tot i que es pot negociar treballar només 2 o 3 dies intensius a la setmana.

La feina inclou el passi de visita a malalts ingressats i a la consulta, fibrobroncoscòpies, interpretació de proves funcionals respiratòries i estudis del son. Guàrdies 1 cap de setmana cada 4, des de les 8h del matí fins que s’acabi el passi de visita, que sol ser cap al migdia, restant després de localitzable fins a les 20 h.

 Es pot negociar el fer o no fer fibrobroncoscòpies i estudis del son ,parlant-ho amb els companys.

La remuneració és en funció dels actes mèdics realitzats, es a dir, visita mèdica, espirometria, estudi funcional complert, fibrobroncoscòpia, etc...  però assegurarem un sou mínim de 3500€ mensuals.

Després de cobrir  la baixa, oferim la possibilitat de continuar fent les guàrdies de cap de setmana 1 cap de setmana cada 5.

Per a qualsevol consulta podeu  contactar amb mi per mail: mmartineza@saas.ad o per telèfon al 00376-391108 (mòbil personal).

Atentament,
Dra. Mireia Martinez Abelló.
Metgessa especialista en pneumologia.
Col·legiada número 572 (Andorra).